måndag 9 mars 2009

Våren

Ta mig tusan om inte våren smyger sig på nu. Det är ännu ljust ute, droppar vatten här och där och töar sig lite. Jag blir dock inte förvånad om det blir snöstorm nästa vecka.

Jag ska i alla fall fira de spirande vårkänslorna med ett rejält kaloriintag i veckan. Kom ihåg det ni alla, solsken och kalorier makes for a happy life! Kryddat med sambucca på lördag när det brakar loss.

Just nu tänker jag dock ladda hem en patch samt kila till affären. Blablabla!

3 kommentarer:

  1. Solen sken och värmde bra nog då jag gick till jobbet idag, 5, nästan 6, grader varmt oxå :) Underbart!!

    SvaraRadera
  2. Vet inte när jag kommer hem. Hade tänkt lördag för att gå på din fest osv. Men just nu mår jag inte ett dugg bra och funderar på att sjukskriva mig från både jobb och skola. Så jag tror att fest får vänta. Kommer troligen hem på söndag, för jag vill försöka med skolan i allafall. Saknar dig!!!! Hoppas jag blir bra snart så att vi kan leka!!! MASSA KRAMAR!

    SvaraRadera
  3. Din vän b? Vem är det? Klart jag hade velat vara där!!! Längtar efter drag!!! Skanar dig och sambucca. Ska se till att bli frisk så att vi kan öva på sambucca framöver. Sjukskrev mig från jobbet idag och ska ringa csn nu för att se om jag kan ta bort alla kurser förutom matten, ta bort bidraget och långa hela summan för att läsa matten istället. Då blir det lugna gatan, och förhoppningsvis blir jag frisk fortare :). Sen blir det röj som bara den!! Kommer att gråta inombords i helgen när jag tänker på din fest och allt roligt som jag missar. Massa kramar!!!

    SvaraRadera