onsdag 4 februari 2009

Visby, tagning 2

Efter en proteststorm i stil med vad de franska bagarna skulle kunna åstadkomma om någon anmärkte på deras baguetter så har jag beslutat mig för att delge bloggen ett par high lights från helgen i Visby. Vi får se hur de gör sig i skrift.

-Någon hittade en toalettrulle som genast blev ett kommunikationsverktyg bland oss i köket. Man ropade ut sitt budskap följt av "över" och lämnade vidare. Det pågick en stund och var just då galet roligt. I efterhand är det galet roligt.

-I köket på samma fest, en tallrik av mycket gammal modell satt uppe på väggen, så jag kom med den briljanta idén att vända på tallriken. Vilket också gjordes.

-En tjej vars namn börjar på Å hade gjort en smörgåstårta som alltför få åt av. Den var god. En galen kille i rosa hatt ville absolut ligga med smörgåstårtan men det blev aldrig av.

-En festdeltagare kom ifrån blekinge och hade en mycket härlig dialekt. En kille som jobbar med dataprogrammering tyckte mycket om dialekten och speciellt r:en som var lite mjukare än de skånska. Således fick blekingetjejen ett antal ord med många r att säga. Bl.a. returburk. I en taxi ner på stan på natten så ringde datakillen en av sina kunder i skåne för att höra honom säga returburk. Haha.

-I samma taxi så hamnade Eriksson i bagaget i taxin för det blev fullt. Han satt bakom ett galler och vi kokade ihop en historia om att han var inspärrad för att ha mördat 3-4 st. Vi andra var advokat, fru, trädgårdsmästare och nån till. Givetvis hade alla i vår historia ihop det med varandra.

-Ena kvällen på utestället så hittade en glad kille i mörkt hår ett litet bord precis bredvid dansgolvet. Det bordet åkte givetvis fram och fick agera dansscen en stund. Publiken runt om var vild.

Där har vi ett litet urval av allt det roliga som hände den gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar